Opera en klassieke muziek

Tourguide system

Architectuur

Projectregie

Theater

Tourguide system

Projectdetails

Projectnaam:Tourguide Systems Opdrachtgever(s):Welstandcommissie, AIR Locatie:binnen en buitenlocaties

Beschrijving

Sennheiser Tourguide System 2020D

Of het nu gaat om gesproken tekst of muziek, met het Sennheiser Tourguide System 2020D heeft Bouwer Bouwer het ideale systeem om groepen te voorzien van duidelijk geluid. Het Tourguide System is bijzonder geschikt voor o.a. rondleidingen (zowel binnen als buiten), congressen, (meertalige) conferenties, bus- en boottochten en theater.
De lichte en comfortabele draagbeugel zorgen voor een optimaal draagcomfort bij de luisteraars. Voor de spreker is er de keus tussen een handmicrofoon of een lichtgewicht headset.
Bij meertalige evenementen kan er bij mobiel gebruik storingsvrij afgestemd worden op 6 verschillende kanalen. Bij stationair gebruik zelfs op 8 kanalen.
Het systeem wordt geleverd in een stevige flightcase, die ook als laad- en programmeerstation dient. De set bevat een of meerdere microfoons en meerdere headsets.

Producteigenschappen
digitaal, storingsvrij systeem
mobiel of stationair te gebruiken
6-8 kanalen, ideaal voor meertalige bijeenkomsten
te gebruiken met microfoon of headset
te combineren met andere audiobronnen
optimaal draagcomfort voor de luisteraar
intelligent laadsysteem geïntegreerd in flightcase

De rondleider kan gebruik maken van een slanke headset microfoon of een handzender. Doordat de headset dicht bij de mond zit is er weinig kans op storend omgevingsgeluid. Bovendien heeft de spreker op deze manier z’n handen vrij. De handzender is de ideale oplossing voor als er vragen vanuit het publiek gesteld worden. Door middel van een 3.5mm jack aansluiting kunnen er ook eenvoudig andere audiobronnen op de zakzender worden aangesloten.

De luisteraar wordt voorzien van een comfortabele, lichtgewicht kinbeugel, die het signaal ontvangt van de microfoonzender waarop afgestemd wordt. Bij mobiel gebruik is er binnen Europa beschikking over 6 kanalen in de licentievrije frequentiezone 863-865 MHz. Bij stationair gebruik kan er zelfs op 8 kanalen worden afgestemd.

De kinbeugels kunnen automatisch aan en uit gezet worden. Door de beugel te openen wordt de ontvanger geactiveerd. Door de beugel te sluiten wordt de ontvanger gedeactiveerd. De luisteraar kan zelf het volume aanpassen door middel van een volumeknop op de kinbeugel. Met een drukknop kan er geschakeld worden tussen de verschillende kanalen.
De flightcase waarin het systeem geleverd wordt doet tevens dienst als intelligent laadsysteem. Met één druk op de knop kunnen alle 20 ontvangers in de oplader op hetzelfde kanaal afgestemd worden. Het volume springt automatisch terug naar de standaard waarde.

Huurprijs +/- € 10 euro per persoon
Bouwer Bouwer beschikt direct over 2 zenders en 28 ontvangers, meerdere zenders en ontvangers mogelijk op aanvraag

In de categorie

Architectuur Natuur