Karin Bloemen Muziektheater Opera en klassieke muziek Duurzaamheid Theater

Karin Bloemen

Muziektheater

Opera en klassieke muziek

Duurzaamheid

Theater

Cultuur

Waar we vandaan komen…

Onze basis ligt in de theaterwereld. Alle professionals die bij Bouwer Bouwer aan het werk zijn hebben ooit theatervoorstellingen gemaakt. Of het nu gaat om technici, productieleiders of schrijvers, we weten allemaal wat een ‘kluit’ of een ‘italiaantje’ is.

Vakmanschap

Wij maken graag culturele projecten mogelijk  en we nemen ons vakmanschap daarin bijzonder serieus. Onszelf nemen we liever wat minder serieus; wij laten graag de artiesten schitteren. Bouwer Bouwer staat voor technische kennis, een veilige en nette werkomgeving, een proactieve, meedenkende werkhouding en een duurzame en moderne materiaalkeuze. Voor grote en kleinere culturele projecten zijn wij een vormgevende productiepartner die u kan bijstaan vanaf het eerste idee tot slotapplaus.

Duurzaamheid

Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen met het verduurzamen van onze materialen. Voor theatermakers staat duurzaamheid nog niet bovenaan de prioriteitenlijst, maar wij proberen toch altijd om binnen de beschikbare budgetten de meest duurzame set samen te stellen. Gelukkig wordt deze inspanning wel altijd zeer gewaardeerd! Verder lezen over onze visie op duurzaamheid?

Bekijk de Cultuur referenties